Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szösszenetek fantáziákról, amiket átéltünk vagy amit át akarunk élni!

Challengek

2017/03/27. - írta: Szimplán Ádám

avagy szexuális kihívások párodnak ha egyedül marad

Elsőnek talán a challengekkel kezdem, mert erre sok minden épül.

tumblr_lq3dh6ufcx1qht847.gif

Egy játékot találtam ki Évának amikor egyszer két hétre elutaztam. Van néhány szexjátékunk, elég sokszor elő is szoktunk venni őket és habár az elején én voltam megszállottja ezek használatára, szép lassan a párom is beleszeretett néhány darabba. Viszont nem az a típus aki magától nagyon használná őket, leszámítva a kedvenc vibrátorát, csak ha már tényleg nem bírja ki.

Én viszont nem szerettem volna, hogy amíg távol vagyok addig Évi ennyire "unatkozzon", ezért egy olyan játékalapot fektettem le, ami főleg ezekre épül.

10 kihívásból, 10 borítékból épült fel a játék, röviden összefoglalva:
Ha kinyitsz egy borítékot, ott utasításokat kapsz ami leír egy szexuális fantáziát/szituációt/perverzkedést, amit végig kell csinálni.
Idő korlátot is kapsz és még jó néhány szabályt. Ahhoz hogy befejezd, egy orgazmusodnak kell lennie a leírt módon, ezután kinyithatod a következő borítékot.
Minden harmadik boríték egy piros boríték, ami annyiban változik, hogy nagyobb a kihívás, valami csavar is van benne, de annyi orgazmusa lehet amennyit csak akar aznap. Mivel Évi nem egylövetű, ezért számára ez fontos volt :)

Minden feladatot nem részletezek, mert az több oldal lenne, de volt közte tükrös játékok, saját test megismerése, kis házon kívüli csintalanság, egy új anál játék, egy szexnapló írása és hozzá egy meglepetés, érdekesebb pornó kategóriák, hármas szex egyedül és még sorolhatnám, talán majd később részletesen. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy elég sok új dolgot megtanultam én is és Évi is ami feldobta a kapcsolatunkat.

Az eredmény: 9 borítékig jutott el, de a kilencediket már nem sikerült megcsinálnia. Le a kalappal. Hetestől kezdve már tényleg durva kihívások voltak, de nagyon meg akarta csinálni. Nem is az hajtotta, hogy jó legyen, hanem a játék maga. De így a tízes kibontatlan maradt. Azt nem is fogom leírni, talán majd a Challengek 2.0 játék végén.

Minden esetre Évinek volt néhány jó estéje! Bár panaszkodott, hogy nem tudott a munkájára koncentrálni, mert folyamatosan a következő orgazmuson járt az agya, bármit is csinált.

rwk8p.gif

Már töröm a fejem a következő játékon, ahol jobban rá tudom igazítani a kihívásokat. Már csak el kell utaznom megint 2 hétre:)

Nagyon sokat tanultam, nagyon sokat beszéltünk is róla, az is sokat segített, hogy feltétel volt egy kis napló írása, ahol az érzelmeket, jót és rosszat kitárgyalt magával.

Szerintem sikeres volt a játék, nem is hittem volna, hogy ilyen sikeres, csak néhány dolgot írok amit én is és Évi tanult ez alatt:

  • Jobban megismerte a testét és rájött, hogy igazán jó nő (tükrös játék)
  • Olyan fantáziába kényszerült belemerülni amit eddig nem mert, de nagyon élvezte
  • Átlépett egy olyan határt amit nem hitt volna, hogy át tud lépni
  • Talált egy új pornó kategóriát amit eddig nem ismert, de most már TOP3-ban van
  • Életében nem nézett még ennyi pornót mint egy hét alatt
  • Nem hitte volna, hogy egy ekkora dildót így meg tud lovagolni és még élvezni is fogja (egy új játék az egyik piros levélnél)
  • Élete első orgazmusa ahol anális izgatás is volt, és még jó is volt

 

Persze volt néhány negatív élménye és rájött néhány olyanra ami nem tetszik neki, de azért sikeresen lehet elkönyvelni a játékot!

giphy.gif

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perverznekszamit.blog.hu/api/trackback/id/tr112373973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ateb 2017.03.30. 12:23:47

Üdv

Ha nem tolakkodás megosztanád a kihívások tartalmát ?
Pont ugyanilyenen töröm a fejem, eddig csak képes és a világtól kissé elrugaszkodó dolgokat találtam.

Szimplán Ádám 2017.03.30. 12:54:01

Szia

Írok róla majd egy külön posztot a részletekkel, mert tényleg szépen megcsináltam, sok anyaggal, ügyesen megfogalmazva stb. Az egészet Évi ízléséhez igazítottam (tudtam, hogy mi működik és mi nem nála), meg olyanokat választottam amit nem igazán tenne meg normálisan, de talán, így, hogy nem vagyok otthon és rajta múlik, hogy tényleg meddig megy el...
A pontos sorrendre hirtelen nem emlékszem, de volt:
- tükör előtti maszturbálás és selfiezés
- kamerába maszturbálás
- egy titkos szeretői fantázia
- idegen helyen való csintalankodás
- új kedvenc pornófelállás
- anál játék
- idegen pasival való flörtölés
- extrém, perverz fantáziák
- orgia szexjátékokkal

A legtöbb így nem mond sokat, de részletesen leírva majd érthetőbb lesz.
süti beállítások módosítása