Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szösszenetek fantáziákról, amiket átéltünk vagy amit át akarunk élni!

Swingerben mindenkinél más az elvárás

2017/03/27. - írta: Szimplán Ádám

avagy nem biztos, hogy a nem, másoknak is ugyan azt jelenti

A mély vízbe ugrok és egy olyan történettel kezdek Swinger ügyben amit már régebben éltünk át, 2015-ben, de ez megmaradt. Ki akarom írni magamból.

Nem ez volt az első swinger látogatásunk, nem is a második, viszont valamiért most úgy voltunk, hogy "lesz ami lesz, bátrabbak leszünk, tabukat nem előre állítjuk fel". Volt jó része, volt rossz része, volt WTF része

tumblr_md7c4kmw8h1rodg24.gif

Aki már volt Swingerbe az tudja, hogy alap szabály kezdőknek, hogy a látogatás előtt beszéljétek át mit szabad és mit nem és ehhez tartsátok magatokat. Ezt így kell csinálni, remélem nem kell magyarázkodnom, hogy miért fontos, de ha ott vagytok és megüt titeket a hangulat, lehet valaki elveszíti az eszét és nem figyel a másikra.

Mi most többet akartunk, érdekes módon nem beszéltünk nyíltan erről, de a másik hallgatása elég egyértelművé tette, hogy kerüljük a "határok" témát és legyünk kicsit nyitottak. Nehezen tudom körül írni én mit szerettem volna, de talán azt, hogy ténylegesen vegyünk részt egy nagy gabalyodásba, éljük ki azt a bizonyos pornó fantáziánkat ami már évek óta kering felettünk, puritán módon: Azt akarom, hogy Évit valaki jól megbassza és ez neki szuper legyen.
Mivel Évi is kerülte a dolgot valahogy érezhető volt nála, hogy nem bánná ha valami történne.

Sokat beszéltünk Évivel egyéjszakás kalandokról és ő mindig úgy volt, hogy leszopni egy idegent nem akar, akkor inkább szex, de egyéjszakásnál orál inkább nem. Ezért indultam ki az én elvárásomból.

Volt már egy csalódásunk, de most pozitívan mentünk a dolognak, és mákunk volt, nagyon jó estét fogtunk ki, sok pár, jó felhozatal, jó hangulat.

Miután már eltelt néhány óra, feloldódtunk, jól telt az idő, meztelenkedtünk, nézelődtünk, mindenfélét csináltunk, leszólított minket a tánctéren egy furcsa páros, egy csinos lányka és egy mackósabb pasi. Az elején csak beszélgettünk és nem igazán történt semmi, utána meg csak együtt nézelődtünk, ott sem éreztünk semmi feszültséget és pár másodperc alatt viszont ott volt egy "Nem jösztök?" kérdés miután elfoglaltak egy kis zárható szobát, amiben az a jó, hogy senki más nem tud bejönni, ha bezárjátok az ajtót. Őszintén ha válogatni lehetett volna, nem őket választottam volna és szerintem Évi is így volt, viszont ezt jegyezzétek meg, a fiatal kezdő párosokra könnyen rámennek a tapasztalt rókák és ők simán oda csábítanak ahova akarnak, a végén meg már úgy leszel, hogy "miért ne?" és magunkra zártuk az ajtót.

Egy gyors kis megjegyzés a megismert barátainkhoz. Törzsgyökeres tagok, megszámolni sem tudják mennyiszer voltak és nem élnek semmi komoly kapcsolatban, inkább a szerető kategóriába sorolnám. Ez a hozzáállásukon nagyon is érződött. Szinte mindenkit ismertek, nagyon magabiztosak voltak, bár érdekes mód nekem kicsit ügyetleneknek tűntek, ennyi "tapasztalat" után. Na mindegy.

Az elején, főleg ha kezdő vagy, akkor leszögezik a szabályokat, ami nálunk most az volt, hogy csak orál, dugás nem. Játszunk, nyalakodjunk, simogassunk, de a végén a párunkkal szexelünk. Mi nem akartunk párcserét, ők kicsit csalódottak voltak, főleg a pasi, de belementek ezekbe a feltételekbe.

Hamar történtek az események, elsőnek egy leszbi kalandot néztünk végig a pasival, érdekes volt, Évinek tetszett, nem azért, mert annyira izgatná őt a szitu, sem a csaj sem volt olyan akiért eladná a lelkét, hanem mert első élménye volt és elmondása szerint nagyon tetszett amikor fel tudta izgatni a lányt. Az elején érződött, hogy bénáskodott, (de ki nem?), de egész hamar belejött és amikor már láttam, hogy kezdené feladni, elkapott egy pontot és az új jövevénynek nagyon kezdett tetszeni, ami Évit is beindította. Neki sem kellett sok az orgazmushoz, látszott rajta, hogy az, hogy egy idegen emberrel csinálja, főleg, hogy egy lánnyal, már közel vitte a csúcshoz, sok előjáték nem kellett.

Ekkor gyorsan lepörgettem magamban, hogy oké e amit látok és megnyugodtam, hogy abszolút nem voltam féltékeny.

mrw-my-friend-tells-me-i-love-myself-too-much-13529.gif

Utána már én is részese voltam, Évi a lányt hozzám irányította és együtt kezdtek kényeztetni. Hát szerintem ezt is tanulni kell, mert elsőre túl sok. Hülyén hangzik, de olyan mint az első szex, annyira sok input ér, hogy szinte fel sem fogod. Két ajkat érzel, két technikát, inkább a látvány az izgató és nem az érzés, bár amikor egyszerre szoptak és egyszerre nyalogatták a herét, na azt mindenkinek ajánlom életében egyszer!

Majd a csaj átvitte Évit a másik farokhoz. Én kicsit tényleg elveszett voltam, de azért próbáltam figyelni. Habár a klub sötétsége nem segített (mindig olyan sötét van vagy hülye piros fény, hogy csak körvonalakat lát az ember, ezt utáljuk, habár annyiban jó, hogy ha valaki idősebb, az sem vevődik észre itt)

Napok kellettek míg kicsit letisztult az amit láttam. Hogyan szopja fel Évi ezt a másik pasit, hogyan élvezkedik ezen a vastag farkon (tényleg vastag volt) és hogyan élvezi egyre jobban és jobban.És nem akarja abbahagyni! Emlékeztek még a No-Oral ismeretlennel kijelentésére? :)

Ez olyan furcsa volt számomra, de meg tudom érteni, főleg így utólag, sőt még izgató is! Azt mondta, hogy nagyon élvezte, hogy ő keményíti be a farkat. Az enyém mindig kemény, de őt fel kellett szopni és a másik csaj, hiába volt nagy spíler, nem tudta rendesen felszopni. Tényleg nem. Egy fogazó porszívót képzeljetek el, habár lehet a másik pasi a kemény szopást részesíti előnyben, de Évi azt mondta, hogy ő mindig keményre szopta, míg a csaj ha átvette, mindig elpuhult. Majd ő megint keményre szopta és ezt nagyon élvezte, hogy ő jobban be tudja indítani.

Ahogy ő mondta, ha már csinálsz valamit, akkor azt csináld jól és teljes beleéléssel!

Ezután mi jöttünk pasik és nekiálltunk használni a nyelvünket. Mint előző írásomból látszik, jobban beindít az ha Évivel csinálok valamit, de azért természetesen nem bántam, hogy kicsit mást nyelvezhetek. Nem olyan volt mint párom, de azért rossznak sem mondanám. Már egészen úgy voltam, hogy ezt élvezni fogom és talán néhány technikát is kipróbálhatok, de sajnos a nagy spíler csaj ebben is olyan volt mint a szopásban. Ismeritek azt a típust, aki úgy tűnik halál benne van a dologban és hirtelen teljesen kizökken és elkezd valami teljesen nem odaillőről beszélni? A darab fa kifejezés is megfordult itt a fejemben.

A csaj folyamatosan ezt csinálta, de nem csak nálam. Az a baj, hogy ilyenkor úgy érzed minden meg van játszva és egy egy szar érzés, míg odanézek Évire és nála látom, hogy ő benne van. Teljesen benne van. Őt nem zökkenti ki semmi és tényleg élvezi. Pasi tényleg neki esett és össze-vissza csókolgatta és nekiesett rendesen a puncinak. A csókolgatás rész nekem nem tetszett, de elnéztem neki, bár ekkor valamiért megkérdőjeleztem a pasi viselkedését. (Hülyén néz ki amikor egy idegen pasi puszilgatja a párod nyakát, nagyon érzéki akar lenni, gondolom tudjátok mire értem!?! Az, hogy Évi szájában van a farka az oké, de a puszilgatás?!?!)

Évi legalább kétszer elsült, kérdeztem később milyen technikája volt, hátha tanulok, de szerinte nem a technika volt ami miatt annyira jó volt, mert semmi extrát nem csinált, hanem amikor megérezte az egészen borostás idegen arcot, akkor már csúcson is volt. Miután megvolt ez a kis orál játék a másik pár női tagjaival, Évi vissza jött a farkamhoz, hogy kicsit még kényeztesse és a mámoromban látom, hogy óriásit kezd nyögni? A pasi keményen kezdte ujjazta, de nagyon tetszett neki. Orálnál csak nyelvét használta és most volt először benne valami.Nem mondom, jó volt a látvány, főleg hogy közben a szájával rátapadt a farkamra.

Jól alakult eddig még minden, leszámítva, hogy az én új párom kicsit fapicsa volt, ahhoz képest, hogy mennyire "tapasztalt", de tökéletes semmi sem lehet. DE!

Ezután kezdtek fordulni az események, sajnos rossz irányba. És ezzel a meglátással fogom majd a poszt végét is zárni. A pasi kezdte kisajátítani Évit magának és kezdte feltűnően leszarni a párját és engem is. Mivel azt beszéltük, hogy csak orál, gondoltam a nem tudom hány orgazmus és az oda-vissza orál után végre tudok egy jót dugni Évivel, de a csávó vissza húzta magához és folytatódott az orál egymás között. Amit láthatóan Évi élvezett, úgy gondolta akkor ismételünk újra és újra. Nem tudtam hirtelen mit hova tegyek, hisztit azért nem akartam csapni, ő jól elvolt és azt hitte én is jól elvagyok a csajjal (egyszerre mindig csak egy irányba tud figyelni), nem igazán törődött velünk, talán ha a csaj más lett volna akkor nem zavart volna, de Évi jobb volt abban amit csinál. Ne értsétek félre, nem vagyok önző típus, úgy voltam, hogy ha Évi élvezi, akkor hagyom, foglalkozok én a csajjal, habár én inkább mind a kettővel akartam, a csajjal folytattuk is a dolgot, de igazából már mind a ketten dugni akartunk, de leszögeztük, hogy csak a párokkal és ha szívemre teszem a kezem, én egyáltalán nem akartam megdugni ezt a csajt. Semennyire nem tudott elbolondítani, de már az elején leszögeztük, hogy a játék közösen, de a csúcs azt már csak a párunkkal. Amikor a pasira néztem, látszott rajta, hogy "Ő most csak az enyém"

Azért gondoltam nem úgy van az, kezdjük el akkor irányítani a szituációt és amíg Évi szopta a pasit, hátulról elkaptam és ahogy szereti, adtam neki.

Sok nem is kellett neki, és kipipálhattuk az egyik fantáziánkat, hogy dugják amíg egy másik farkat szop. Ekkor láttam, hogy egy kis öröm mámorba került és úgy hiszem ez volt a csúcs, nekem is és neki is.

És akkor a csávó magához húzta és a fülébe súgott valamit, amitől párom elvörösödött és nemet mondott. Nem kellett sokat tippelnem, hogy mit akart. WTF, hapsikám?

uf9mjjo3qiaijysxc4il_confused_christian_bale.gif

Az baszott fel főleg, hogy láthatóan leszarta a csaját. Míg én azért próbáltam mind a két lánnyal foglalkozni, engedtem, hogy a pasi élvezkedjen Évin, addig ő minden alkalommal próbálta teljesen lefoglalni és közben szólt a párjának, hogy inkább velem törődjön, ne vele. Már kezdett Évinek is sok lenni, de azért hagyta magát, gondolom ő is olyan megszeppent volt mint én. Hiába képzeli el az ember ezerszer ezt a szitut, amikor oda kerül, bizonytalanná válik. Tényleg mint az első szex. Bizonyos szempontból szüzesség elvesztése ez is.

A vége fele már nem engedtem és magamhoz húztam Évit, nem érdekelt ki mit mond és csak vele foglalkoztam, nem engedtem, hogy ő is beszálljon. Tapintható volt a csávó csalódottsága és valahogy "jó a szamár is" elképzeléssel ment a párjához. Mi egy jó befejezést csináltunk, lezavartunk egy igazi szerelmeskedő menetet, lezártuk egy orgazmussal, kirekesztettünk mindenkit körülöttünk. Ekkora már mindketten kifáradtunk, Évi is átesett nem tudom hány orgazmuson, már nem kívánt több menetet, csak egy kis törődést és kész. Miután végeztünk, azért figyeltük, hogy a másik pár mit csinál. Hát kicsit gáz volt, bénáskodtak. A pasi utasítgatta a csajt, hogy hogy feküdjön (csajon semmi élvezet), ő pedig nagyon próbált koncentrálni arra, hogy kemény maradjon, majd egy idő után feladta, mert már nem tudott elsülni és látszott a párja sem élvezi már annyira, ezért befejezték ők is.

Féltékeny voltam? IGEN! Azért, mert más pasival foglalkozott Évi? NEM! Azért, mert a pasi teljesen mértékben Évit akarta, csak rá gerjedt és a párját letojta magas ívről! Ez azért nem szép.

Az után még mindig nagyon nyomulós volt, le sem szállt Éviről, mindenhova hívta, mi mindent csináljanak együtt a jövőben, strandra, szauna, bárhova, csak jöjjön és folytassák valamikor tovább a dolgot. Páromban van egy olyan dolog (mindig is volt és néha utálom), hogy nem szeret megsérteni embereket és néha még adja a lovat is alájuk és elhiteti, hogy nagyon is érdeklődik az ajánlatuk után. Szóval gáz volt, nehéz volt lerázni őket. Nem volt jó a vége, azzal, hogy nagyon erősen ránk tapadott a pasi és nagyon feltűnően látszódott, hogy asszonykája nem érzi jól magát.

Amikor vége lett és beszéltünk róla, akkor Évinek is elmondtam mi nem tetszett ő meg teljesen kiakadt, hogy ő nem igazán vette ezt észre. Persze felháborodott azon, hogy az orál után bepróbálkozott többel, kihasználva azt, hogy a hévben talán több is történhet, mint a megbeszéltek, azután elment a kedve és már csak velem akart foglalkozni, de a pasi erősített még egy orált, ami már nem esett jól neki. Plusz azt hitte én nagyon jól elvagyok a csajjal, habár észrevette, hogy a csaj savanyú képet vág és hallotta amikor a pasija kicsit elküldte magától, de nem igazán fogta fel, gyorsan történtek az események.

Azóta eltelt egy jó idő, már nem igazán húz fel annyira és a jó, kalandos részére emlékszem inkább, de azért szidom magamban, hogy ilyen hülye volt a pasi. Ahhoz képest, hogy mennyi swinger tapasztalata van, nem igazán tudja, hogyan kívántassa meg a farkát egy kezdővel, ha már be akar ezzel próbálkozni. Plusz tudjátok mit, ha hármasoztunk volna és ő lett volna a szingli pasi, akkor nem zavart volna a tény, hogy nagyon meg akarja Évit dugni és nem akarja egy másodpercre sem elengedni és hatalmas hármast nyomtunk volna, felváltva, együtt, bármi. De az, hogy a párja ott "unatkozik" mellette és láthatóan őt nem érdekli, az már sok volt számomra.

TAPASZTALAT:

2 féle páros jár a swingerbe:

  1. A párcserés pár, a "legális megcsalásos" (de utáljuk ezt a kifejezést, de egy másik, ilyen pártól hallottuk), akiknek az a jó éjszaka ha újabb emberekkel (akik nem a párjuk) szexelhetnek, de azt inkább kettesben, míg a párjuk elvan mással. Érdekes mód ők vannak többen, ők a törzsgyökeres tagok és ők a tapasztaltak. SWING=párcsere, DUH!, persze, de ha az elején ez le van szögezve, akkor vagy fogadják el, vagy mondják, hogy "bocs, nem titeket keresünk", főleg ha látják, hogy kezdőkkel van dolguk. Elhiszem, hogy ők is szeretik egymást, talán jobban mint az átlag ember, de látszólag amikor a buliban vannak, kicsit megszűnnek egymásnak létezni és csak a saját élményük a fontos.
  2. Az egymással szexelni pár, grupis, többes szex pártiak. Ők általában a fiatal, kezdő párok, akik nem "legális megcsalást" keresnek, nem azért mennek, mert unják a párjukat, hanem, hogy párjuk mellett még egy kis friss vért is behozzanak, de mindent közösen. Mi ilyenek vagyunk és ahogy láttam a legtöbb fiatal pár is ilyen, de tény, hogy nem mi vagyunk a kezdeményezők egy klub éjszakán, hanem a párcserések inkább.

Lehet ezzel megsértek néhány elit swingerest, de én kezdőként így látom. És nem baj, hogy más párok másféle szórakozást keresnek, de azért a tapasztalt rókáknak a kötelességük, hogy irányítsák a szituációt és talán ne próbálják átfordítani az ő elvárásaiknak megfelelően az eseményeket. Ez bunkóság és kihasználás a saját örömödre.

Ez nem jelenti, hogy utána nem voltunk már Swinger klubban, de később már máshogy láttuk a dolgokat és szereztünk néhány igen jó élményt!

 

Másik amit megtanultunk:

HÁRMAS jobb mint a NÉGYES!

Ha találsz egy olyan másik párt ahol mindenki szimpatizál mindenkivel, teljesen meg tudtok nyílni egymásnak, egyik sem féltékeny akkor az szuper és hajrá, el tudom képzelni, hogy egy közös hétvégén szuper kalandokat éltek át, de ha csak egy jót akartok kufircolni, akkor a hármas a szuper!

Rájöttem, hogy én nem tudok két személynél többre figyelni, és Évi sem tud. Négyesnél valahogy mindig az egyik személy kimarad valamiből, ami egy futó szexnél gáz, hacsak nem párcseréztek, viszont akkor nem igazán látod, hogy a másikkal mi újság és az számunkra a fél élvezet!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://perverznekszamit.blog.hu/api/trackback/id/tr5912374641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása