Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szösszenetek fantáziákról, amiket átéltünk vagy amit át akarunk élni!

Legendás pornók és megfigyelésük

2017/03/30. - írta: Szimplán Ádám

Avagy mit nézzünk, ha már unjuk az átlagost

Pornó, pornó, pornó, néha már azt veszem észre, hogy csak ezekkel foglalkozom, ahelyett, hogy valami hasznosat csinálnék.

Mint minden kamasznál, nálam is az internet segítségével megnyílt a pornó világa. Sosem volt VHS pornónk (mármint lehet apa jól titkolta), a Playboy kategóriás újságok is nehezen beszerezhetők voltak, a betárcsázó modem időszakban pedig nagyon le volt korlátozva a mennyiség, ezért minden pici képet le kellett tölteni és abból gazdálkodni. De szép lassan kitárult a világ, jött a Pamela Anderson videó, Csisztu Zsuzsi, megismertük Kovi műveit, és lett kedvenc pornó színésznőm (meg egy Rocco) :)

tumblr_nt1a76vreh1smew8oo1_500.gif

De az elmúlt 10-15 évben elkanászosodott az egész, annyira, hogy megfulladok a sok pornótól, főleg azért, mert a legtöbb SZAR! Ezért már nagyon válogatva töltögetek és nézelődök, és itt vannak a kedvencek:

Előszó:

Néhányan pornó függőségnek mondják, én úgy mondom "elegancia"!

Az, amikor már nem áll fel a farkad mindenféle jött-ment pornóra, több kell neked attól, hogy a bácsi megpocsékolja a nénit. Fiatal korban az is bőven jó, kuki találkozik a nunival, de fiatal korban a zacskós leves is ízlik és nem utazol le 200 kilométert az Anyukám Mondtába, hogy egyél egy finom húslevest.

Szóval elegancia, ami azt jelenti, hogy nem nézünk meg mindenféle jött-ment pornót, csakis a minőséget keressük.

Szerencsére ezt a pornó ipar is valamennyire felfogta és (habár még nem tökéletes) néha már egész jó minőségű pornóra is képesek.

És ami a legjobb! Megjelentek azok a pornószínésznők, akik nemcsak, hogy gyönyörűek, még természetesek is ÉS látszólagosan szeretik a szexet!

Másik dolog ami motivál: Évi. A lányok nem bírják a gagyi filmeket, ahogy Évi sem és ő a legkritikusabb mindenkinél. Szereti a pornót, szoktunk együtt pornót nézni, viszont ha rossz, akkor nem nézi meg, sőt ki is kapcsolja! Sacrebleu!

frenchman.gif

Ezért rá vagyok kényszerítve, hogy csakis a legjobb minőséget kutassam, de megéri, mert ha találok egy igazán jót, akkor viszont OHÓ az éjszaka!

A mi kedvenceink:

 

  • A minőségi kategória

Ide tartozik az X-art, és talán gyenge utánzata a Luxor (vagy micsoda)

Little Caprice rulez, de vannak más ismert arcok is. Az a jó ezekben, hogy nem hosszúak (10-20 perc), nagyon finoman, 1 percesen felvezetik a dolgokat, nagyon szépek a lányok bennük és a pasik sem csúnyák. Ezen felül valami fogható romantikát is találsz bennük és eleganciát (biztos a hófehér lepedő teszi).

Ha nem vagy nagy expert és párodnak valami szép pornót akarsz beszerezni, akkor kezd itt!

A legtöbb barátnő feeling, de néha találsz eldugott gyöngyszemeket a perverzebb kategóriákból mint hármas, négyes, párcsere, szembekötő (jajj, azok milyen jók!)

 

  • A minőségi, extrémebb kategória

Ide sorolnám mondjuk a Blacked sorozatot. (nem jut eszembe a másik, nézzenek oda!)

Én nagyon szeretem a Blacked filmeket, mármint ki nem szereti nézni, ahogy egy hatalmas néger szeretkezik egy szép kis törékeny nővel? Am I right?!? Az a legjobb benne, hogy nem az a kemény dugjunk filmek, hanem a normálisabb szeretkezés hangvétel (najó, azért dugnak rendesen).

Itt is szép csajok jönnek, pici előtörténet, és vannak hármas/négyes kategóriák, jó nézni őket és hasonló a felépítése mint az előzőnek, DE! Az egyetlen ami nem jön be se nekem, se Évinek, az a kötelező "dugjuk le a csaj torkán 10 percig a farkunkat" jelenet! Ez a védjegye vagy mi a szösz, de nincs olyan videó amibe ne fordulna elő. Azt mondanám röviden oké, de néha olyan sokáig tart, általában átugorjuk ezt a részt, mert csak elveszi a kedvünket a sok nyál.

 

  • A történettel ellátott

Kétféle történet van, az egyik a Hollywood stílus, mikor egy filmet próbálnak pornósítani (fogalmam sincs ez kinek jön be, max beszívva végigröhögni???) és van ahol egy szituációt festenek fel (feleség megcsalása, házvezetőnővel kikezdés, és a kedvencem és meglepő módon Évi kedvence a Hotwife felállás)

Ilyen szituációkkal jó néhány stúdió foglalkozik, de talán a Brazzers/New Sensations a legjobbak benne. Egészen okésok a színészek, a nők is tűrhetően szépek (bár látszik a plasztika), de néhány filmben tényleg elhiszem, hogy a feleség szívesen szexel azzal a pasival akit a férje hozott haza.

Ezek a pornó fantáziák igazából sokat segítenek ha élőben ki akarsz egy ilyesmit próbálni. Míg az előzőeknél inkább csak szép emberek szexelnek, itt tényleg el tudod képzelni, hogy milyen lenne HA...

 

  • Az amatőr

Megkérdezték James Deent, hogy milyen pornót szokott nézni: amatőrt!

Imádjuk őket, habár nehéz jót találni, folyamatos research kell. Ha valaki youporn és hasonlón keres, akkor már elbaszta. A legtutibb a TUMBLR! Csak írd be a kedvenc kinkységedet a googlebe és nyomd hozzá, hogy tumblr és máris ezer találat, utána meg max kövesd a videó linkjeit. (pl. "hotwife tumblr")

Szuperek ezek az oldalak és néha tényleg gyöngyszemre bukkan az ember. És youpornnal ellentétben itt nem törlik olyan gyorsan az amatőr kiszivárgott felvételeket.

Az amatőr felvételeknek meg van a szépségük, hiába a rossz minőség, a fény és hang hiánya, esetleg, hogy nem annyira bombázóak a szereplők, de ha látsz egy olyan párt akik teljes mértékben a szomszédok lehetnének és olyan dolgot csinálnak ami neked is mindig vágyad volt, akkor hidd el, nem fogsz csalódni. És őszintén néhány amatőr lenyom néhány profit!

 

  • És akkor a legtutibb: Marc Dorcel

 

81ahi.gif

Ez a kedvencünk, a Dorcel filmek. A franciák a mi perverzitásunknak pont megfelelnek! Manon Martin pedig a legkirályabb! Ha nem néztük még meg Manon parfümjét egy tucatszor (néhány jelenetet többször), akkor egyszer sem. Az egy mestermű. Azon kívül is vannak nagyon jó filmjei, csak kevés van belőlük, főleg ha kivesszük a rosszakat.

 

Erről nem írok, mert ezzel kényszerítelek arra, hogy nézz bele! HAHAHA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://perverznekszamit.blog.hu/api/trackback/id/tr9912388063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása